Binnen schilderwerk

De Jong Schilders zorgt er ook binnen voor dat een pand er netjes uitziet als het aankomt op schilderwerk. Op het gebied van onderhoud, maar ook voor het verfraaien van het interieur bieden wij uitkomst.
 

Binnen schilderwerk voor jouw interieur

Een interieur is belangrijk, omdat het vaak om een ruimte gaat waar je veel tijd doorbrengt. Of het nu gaat om een woon- of slaapkamer, een kantoor, een vergaderruimte of een ontvangsthal. Het interieur zegt iets over de sfeer en dat draagt bij aan het gevoel dat je door de ruimte krijgt. Als het om schilderwerk gaat, zullen wij daarom nauwkeurig te werk gaan om het gewenste resultaat te behalen. Zo houden we natuurlijk rekening met het afdekken, zodat de verf strak wordt aangebracht. Maar we letten ook op de kleuren en het materiaal. Door de verf strak en glad aan te brengen, is het gemakkelijker schoon te maken en blijft het langer mooi. 
 

Binnen schilderwerk vanwege onderhoud

Ook binnen is het nodig om regelmatig het schilderwerk te onderhouden en te voorzien van een nieuw, vers laagje verf. Dit kan zijn omdat het oude laagje is verkleurd of is gaan bladderen, maar het kan ook nodig zijn omdat de andere helft van van het oppervlak zich wel aan de buitenkant bevindt. Denk bijvoorbeeld aan een kozijn. De binnenkant staat direct in verbinding met de buitenkant. Wanneer de binnenkant niet goed wordt onderhouden, kan dit direct effect hebben op de buitenkant. Dat kan weer nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van het kozijn. 

Bij De Jong Schilders maken we gebruik van materialen van hoge kwaliteit die een belangrijke bijdrage leveren aan het perfecte eindresultaat.

Offerte of meer informatie? Bel 010-442 22 06 of klik hier